Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Euteh Grup
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Electrozi si sarma de sudura UTP Maintenance
Brand
BOHLER WELDING
Cod produs
UTP Maintenance
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
UTP Maintenance este o marca a companiei Bohler Welding, specializata in productia si furnizarea de solutii de sudare si reparatii pentru intretinerea si reconditionarea echipamentelor si masinilor industriale.

Produsele UTP Maintenance includ o gama larga de sarme de sudare, electrozi si pulberi de sudare pentru reparatii si intretinere, precum si tehnologii inovatoare de sudare si reconditionare.

UTP Maintenance ofera solutii personalizate pentru reparatii si intretinere, adaptate la nevoile specifice ale clientilor din diferite sectoare industriale. Aceste solutii sunt concepute pentru a maximiza productivitatea si eficienta echipamentelor, reducand in acelasi timp costurile de intretinere si inlocuire.

Unul dintre produsele de marca UTP Maintenance este gama de sarme de sudare si incarcare dura. Aceste sarme de sudare sunt concepute pentru a repara si proteja suprafete de metal expuse la uzura si coroziune. Acestea sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii, cum ar fi reparatii la echipamente de cariera/ minerit si masinilor industriale.

UTP Maintenance este o marca importanta a companiei Bohler Welding, specializata in solutii de sudare si reparatii pentru intretinerea si reconditionarea echipamentelor si masinilor industriale. Produsele lor sunt adaptate la nevoile specifice ale clientilor si ofera solutii personalizate pentru a maximiza productivitatea si eficienta echipamentelor, reducand in acelasi timp costurile de intretinere si inlocuire.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura